BÅSTAD OCH BJÄREHALVÖN

 

BJÄREHALVÖN

 

Bjärehalvön i Nordvästra Skåne är en vacker och unik pärla. Kustremsan som ramar in halvön sträcker sig från Ängelholm i Söder till Båstad i norr. Här finns havet med de milsvida stränderna, tät bokskog och mängder av fina vandringar. Hallandsåsens vackra natur och mångsidiga landskap lockar till uteliv och fritidsaktiviteter. När du rullar med din cykel uppe på åsen bjuds man på en otrolig utsikt över hav och land.

Rör man sig en bit utanför byn är det omfattande jordbruket påtagligt. Här finns stora frukt- och bärodlingar såväl som åkrar fyllda av grönsaker och potatis. Regionen är också perfekt för dig som är intresserad av konst och antikviteter. Klicka här för att läsa mer om Bjärehalvön & Båstad.

 

 

BÅSTAD

 

Båstad förknippas ofta med sommar, heta stränder och tennis. Sommaridyllen Båstad har också utvecklats till en åretruntupplevelse. Det finns nämligen möjligheter att utforska den strandnära orten i lugn och ro , ta del av dess charm och skönhet under hela året. Här finns härliga små gränder, mysiga butiker och caféer, den levande hamnen och mycket mer.

Båstad är en välskött och expansiv ort som lockar till sig både turister och näringsliv. Båstad och Bjäre andas kvalité, framtidstro och friskhet, vilket går i linje med vår egen verksamhet på ett mycket bra sätt.