AKTIVITETER

GOLF

Du spelar i en fantastisk miljö, härlig utsikt över Laholmsbukten och Skäldeviken. Här hittar du 117 golfhål inom 15 minuter. Banorna håller hög internationell klass med olika bankaraktärer. Klicka här för att se vårt golfpaket!

 

CYKLA

Bjärehalvön är en vacker och unik cykelpärla. Halvön erbjuder härlig plattåkning kombinerat med utmanande stigningar och fartfylld utförskörning upp och nedför Hallandsåsen. Att cykla längs kusten med öppet hav på ena sidan och böljande åkerlandskap på andra är underbart. Klicka här för att se våra cykelpaket.

 

TRIATHLON

Bjärehalvön är ett fantastiskt triathlon paradis. Träna simning, cykling och löpning med så bra förutsättningar på ett och samma ställe är unikt. 

Klicka här för att läsa mer om triathlonpaket.

 

VANDRA

Bjärehalvön erbjuder en stor variation av vandringar under alla årstiderna. Ta dig runt längs kusten eller upplev skogarna på Hallandsåsen. Du kan njuta av fantastisk natur med ett rikt växt-och djurliv. Ni kan vandra på uppmärkta stigar och leder av olika längd och svårighetsgrad, eller vid någon vacker plats  som ni utforskar på egen hand. Klicka här för att se olika vandringsleder.

 

LÖPNING

Du kan välja att springa i Malens Strandskog som har flera härliga skogsslingor. Väljer du att springa utmed havet finns det ingen begränsning på längd, den bestämmer du själv. Vill du få till tuffa backintervaller kan du springa uppför vackra Hallandsåsen.

 

TENNIS

Båstad är känd för sin tennis på sommaren, runtomkring finns flera banor du kan spela på. Några exempel är Båstad Sportcenter som är en anläggning där det finns 6 inomhus- och 14 utomhusbanor. Skummeslövs Tennisklubb erbjuder 9 utomhusbanor banor.

 

Vi älskar träning och olika fritidsaktiviteter!


Samarbetspartner 

Båstad GK 

Tel 0431-78370

kansli@bgk.se